претприемништво

ФЕМКАСТ: Разговор со Моника Зец Медуњанин

Добредојдовте во уште една инспиративна ФЕМКАСТ епизода, каде што истражуваме во животните приказни, ритуали, кариери и секојдневие на извонредните жени кои прават разлика во нивните области. Денеска сум воодушевена што ми гостува Моника Зец Медуњанин. Моника е динамична жена која храбро се движи низ светот на претприемништвото и мајчинството. Нејзиното патување е доказ за моќта […]

ФЕМКАСТ: Разговор со Моника Зец Медуњанин Read More »

Водич за почетници: создади сопствен е-комерц вебсајт со WordPress и WooCommerce

Во денешната дигитална доба, присуството на интернет е од суштинско значење за секој мал бизнис. Поставувањето веб-страница за е-трговија може да изгледа застрашувачко, особено за оние без техничка експертиза. Сепак, со вистинските алатки и насоки, дури и сопствениците на мали бизниси кои не се tech-savvy може да создадат сопствена онлајн продавница со професионален изглед без

Водич за почетници: создади сопствен е-комерц вебсајт со WordPress и WooCommerce Read More »

Shopping Cart
Scroll to Top