ФЕМКАСТ: Разговор со Моника Зец Медуњанин

Добредојдовте во уште една инспиративна ФЕМКАСТ епизода, каде што истражуваме во животните приказни, ритуали, кариери и секојдневие на извонредните жени кои прават разлика во нивните области. Денеска сум воодушевена што ми гостува Моника Зец Медуњанин. Моника е динамична жена која храбро се движи низ светот на претприемништвото и мајчинството. Нејзиното патување е доказ за моќта на издржливоста, внимателноста и потрагата по рамнотежа.

Моника не е само иницијатор во нејзиниот професионален живот, туку и посветена мајка која страсно ги споделува своите искуства и мудрост за мајчинството, свесното родителство и одржувањето на здрав начин на живот. Преку нејзиниот блог и популарниот Инстаграм профил, таа нуди искрен поглед на предизвиците и радостите на воспитувањето деца додека напредува во нејзината предизвикувачка кариера. Нејзините искрени дискусии за искуствата по породувањето и важноста на грижата за себе резонираат кај многу мајки кои се трудат да најдат сопствена рамнотежа.

Во оваа епизода ќе го истражиме повеќеслојниот живот на Моника, навлегувајќи во нејзините стратегии за постигнување хармонија помеѓу нејзината кариера и семејството, нејзиниот претприемачки дух и нејзините ставови за трансформативната моќ на мајчинството. Без разлика дали сте вработена мајка, аспиративен претприемач или едноставно некој што бара инспирација, зборовите на Моника сигурно ќе остават трајно влијание кај вас.

Придружете ни се додека ги откриваме мудростите и искуствата на Моника Зец Медуњанин во ФЕМКАСТ и подгответе се да бидете инспирирани од нејзиното патување на раст, рамнотежа и совесен живот.

За да ја преслушате целата епизода, кликнете на копчето PLAY подолу:

Shopping Cart
Scroll to Top