ФЕМКАСТ: Разговор со Анастасија Илиевска

Добредојдовте во нова ФЕМКАСТ епизода!

Во оваа епизода ми е чест што моја гостинка е Анастасија Илиевска, ТВ водителка и новинарка. Анастасија е искусна телевизиска новинарка која паралелно со нејзината впечатлива кариера се движи низ возбудливиот свет на медиумите притоа прифаќајќи ги радостите и предизвиците на мајчинството. Во текот на нашиот разговор, ќе навлеземе во фасцинантното патување на Анастасија, истражувајќи како ја започнала својата кариера во телевизиското новинарство, нејзините стратегии за балансирање помеѓу работата и мајчинството, како и значењето и влијанието на преминувањето од едно на две деца и создавањето четиричлено семејство. Придружете ни се додека ги откриваме искуствата, мудроста и советите на Анастасија за сите working moms во денешното динамично општество.

За да ја преслушате целата епизода, кликнете на копчето PLAY подолу:

Shopping Cart
Scroll to Top