ФЕМКАСТ: Разговор со Гордана Димитриеска Кочоска

Добредојдовте во нова ФЕМКАСТ епизода! Во оваа епизода ми е чест да ја имаме Гордана Димитриеска Кочоска, потпретседателка на ВМРО-ДПМНЕ, како моја специјална гостинка. Таа е магистар по економија, вљубеник во бројките и математиката. Гордана е истакната личност во Македонската политика, првата жена потпретседател на една од најголемите политички партии во Македонија, како и поранешен дополнителен заменик министер за финансии. Ајде заедно да истражуваме во нејзиното животно и политичко патување, гледишта и аспирации за иднината, како и што може да очекуваме од неа после формирањето на владата.

За да ја преслушате целата епизода, кликнете на копчето PLAY подолу:

Shopping Cart
Scroll to Top