ФЕМКАСТ: Разговор со Катерина Антовска

Добредојдовте во нова ФЕМКАСТ епизода!
Во оваа епизода имам задоволство да разговарам со Катерина Антовска, угледен правен советник во ТВ Алфа, актуелен докторант по право на интелектуална сопственост и претседателка на влијателната невладина организација ИСЛАА. Ќе го истражиме фасцинантното патување во кариерата на Катерина, од справување со сложени правни предизвици до водечки значајни иницијативи во ИСЛАА. Ќе навлеземе и во нејзиното образовно потекло, нејзиното искуство со работа со поранешниот претседател на Македонија и како нејзините исклучителни ораторски вештини одиграа витална улога во нејзиниот успех. Плус, ќе добиеме увид во нејзините лични интереси и идни аспирации. 

Придружете ни се на прониклив разговор со Катерина Антовска!

За да ја преслушате целата епизода, кликнете на копчето PLAY подолу:

Shopping Cart
Scroll to Top