БЕБЕБОКС

Бизнис предизвици: реалноста на малите бизниси во Македонија

Во живиот пејзаж на македонската сцена за мали бизниси, претприемачите како мене често се наоѓаат себеси како се движат низ лавиринтот од предизвици, од кои некои се влошени од двојните стандарди што преовладуваат на пазарот. Од преференции за пакување до маркетинг стратегии и присуство на социјалните мрежи, пречките со кои се соочуваат сопствениците на мали […]

Бизнис предизвици: реалноста на малите бизниси во Македонија Read More »

Водич за почетници: создади сопствен е-комерц вебсајт со WordPress и WooCommerce

Во денешната дигитална доба, присуството на интернет е од суштинско значење за секој мал бизнис. Поставувањето веб-страница за е-трговија може да изгледа застрашувачко, особено за оние без техничка експертиза. Сепак, со вистинските алатки и насоки, дури и сопствениците на мали бизниси кои не се tech-savvy може да создадат сопствена онлајн продавница со професионален изглед без

Водич за почетници: создади сопствен е-комерц вебсајт со WordPress и WooCommerce Read More »

ФЕМИТИКА ПОДКАСТ: Зајакнување на женското претприемништво

Во оваа епизода на ФЕМКАСТ заедно со моите гостинки, Ивана Китановска, основачка на KTN mini; Моника Зец, основачка на детскиот бренд Kids&Co и Мери Амбросова, инфлуенсерка и основачка на Moja Fitness MAMA зборуваме за зајакнување на женското претприемништво во Македонија. Оваа подкаст епизода е достапна и како панел дискусија која се емитуваше во живо на

ФЕМИТИКА ПОДКАСТ: Зајакнување на женското претприемништво Read More »

Shopping Cart
Scroll to Top