ФЕМКАСТ: Разговор со Моника Зец Медуњанин

Добредојдовте во уште една инспиративна ФЕМКАСТ епизода, каде што истражуваме во животните приказни, ритуали, кариери и секојдневие на извонредните жени кои прават разлика во нивните области. Денеска сум воодушевена што ми гостува Моника Зец Медуњанин. Моника е динамична жена која храбро се движи низ светот на претприемништвото и мајчинството. Нејзиното патување е доказ за моќта […]

ФЕМКАСТ: Разговор со Моника Зец Медуњанин Read More »