ФЕМКАСТ: Разговор со Катерина Антовска

Добредојдовте во нова ФЕМКАСТ епизода! Во оваа епизода имам задоволство да разговарам со Катерина Антовска, угледен правен советник во ТВ Алфа, актуелен докторант по право на интелектуална сопственост и претседателка на влијателната невладина организација ИСЛАА. Ќе го истражиме фасцинантното патување во кариерата на Катерина, од справување со сложени правни предизвици до водечки значајни иницијативи во […]

ФЕМКАСТ: Разговор со Катерина Антовска Read More »