политика

ФЕМКАСТ: За бременоста и научените лекции

Добредојдовте во една посебна соло епизода на ФЕМКАСТ, посебна бидејќи ќе зборувам за состојбата во која се наоѓам моментално, а тоа е мојата втора бременост. Во оваа епизода ќе го споделам моето искрено мислење за тоа што за мене значи бременоста, како ја доживувам и за научените лекции од првата бременост и како истите ги […]

ФЕМКАСТ: За бременоста и научените лекции Read More »

ФЕМКАСТ: Разговор со Дафина Стојаноска

ЗАБЕЛЕШКА: оваа епизода е дел од серијата епизоди кои се посветени на жените кандидатки за пратенички на овогодинешните парламентарни избори во Македонија, како и на поранешни истакнати функционерки и политичарки. Добредојдовте во нова ФЕМКАСТ епизода! Во оваа епизода ми е чест да ја имаме Дафина Стојаноска како моја специјална гостинка. Дафина е истакната личност во

ФЕМКАСТ: Разговор со Дафина Стојаноска Read More »

Shopping Cart
Scroll to Top