Бизнис предизвици: реалноста на малите бизниси во Македонија

Во живиот пејзаж на македонската сцена за мали бизниси, претприемачите како мене често се наоѓаат себеси како се движат низ лавиринтот од предизвици, од кои некои се влошени од двојните стандарди што преовладуваат на пазарот. Од преференции за пакување до маркетинг стратегии и присуство на социјалните мрежи, пречките со кои се соочуваат сопствениците на мали […]

Бизнис предизвици: реалноста на малите бизниси во Македонија Read More »