Совети за безбеден одмор со мали деца

Време на летни одмори, а тоа значи повисоки температури кои носат и намален фокус, но и време кога треба да размислуваме за безбедноста на децата додека летуваме. Скоро секојдневно слушаме на вести за случаи на изгубени деца во популарни места за летување во соседните земји и тоа делува застрашувачки и вознемирувачки кај секого. Тоа што […]

Совети за безбеден одмор со мали деца Read More »