Здравје во бременоста | Витамини, исхрана и физичка активност

Грижата за моето тело во оваа бременост е многу поинтутивна во споредба со мојата прва бременост – чувствувам помалку страв за дали ќе згрешам нешто и генерално се чувствувам многу повеќе во склад со она што моето тело го бара и што му е потребно. Неверојатно е колку претходните искуства нѐ учат за себеси и […]

Здравје во бременоста | Витамини, исхрана и физичка активност Read More »