женско претприемништво

ФЕМКАСТ: Разговор со Катерина Антовска

Добредојдовте во нова ФЕМКАСТ епизода! Во оваа епизода имам задоволство да разговарам со Катерина Антовска, угледен правен советник во ТВ Алфа, актуелен докторант по право на интелектуална сопственост и претседателка на влијателната невладина организација ИСЛАА. Ќе го истражиме фасцинантното патување во кариерата на Катерина, од справување со сложени правни предизвици до водечки значајни иницијативи во […]

ФЕМКАСТ: Разговор со Катерина Антовска Read More »

ФЕМКАСТ: Разговор со Моника Зец Медуњанин

Добредојдовте во уште една инспиративна ФЕМКАСТ епизода, каде што истражуваме во животните приказни, ритуали, кариери и секојдневие на извонредните жени кои прават разлика во нивните области. Денеска сум воодушевена што ми гостува Моника Зец Медуњанин. Моника е динамична жена која храбро се движи низ светот на претприемништвото и мајчинството. Нејзиното патување е доказ за моќта

ФЕМКАСТ: Разговор со Моника Зец Медуњанин Read More »

Shopping Cart
Scroll to Top