ФЕМКАСТ: Разговор со Анастасија Илиевска

Добредојдовте во нова ФЕМКАСТ епизода! Во оваа епизода ми е чест што моја гостинка е Анастасија Илиевска, ТВ водителка и новинарка. Анастасија е искусна телевизиска новинарка која паралелно со нејзината впечатлива кариера се движи низ возбудливиот свет на медиумите притоа прифаќајќи ги радостите и предизвиците на мајчинството. Во текот на нашиот разговор, ќе навлеземе во […]

ФЕМКАСТ: Разговор со Анастасија Илиевска Read More »