Vision Board Template

0,00 ден

Како личност која цврсто верува во манифестација, Ви го подарувам овој бесплатен образец за создавање на Vision Board за претстојната година.

Се што треба да направите е да го додадете во кошничка и да пласирате нарачка, а потоа ќе добиете линк за ажурирање на образецот онлајн или опција да си го преземете и да го испечатите за рачно пополнување.

Проверете spam/junk фолдер бидејќи мејлот може да заврши таму.
Понекогаш е потребно околу 10 минути да пристигне мејлот со линкот – бидете трпеливи. 🙂

Како личност која цврсто верува во манифестација, Ви го подарувам овој бесплатен образец за создавање на Vision Board за претстојната година.

Се што треба да направите е да го додадете во кошничка и да пласирате нарачка, а потоа ќе добиете линк за ажурирање на образецот онлајн или опција да си го преземете и да го испечатите за рачно пополнување.

Проверете spam/junk фолдер бидејќи мејлот може да заврши таму.
Понекогаш е потребно околу 10 минути да пристигне мејлот со линкот – бидете трпеливи. 🙂

Shopping Cart
Scroll to Top