БЕСПЛАТЕН ОБРАЗЕЦ: Сакај се себеси – Happy Galentine’s Day!

0,00 ден

Galentine’s Day, it’s only the best day of the year: ladies celebrating ladies. Оваа година на Св. Трифун и Денот на Вљубените најпрво посветете си внимание и љубов на себеси, за да може соодветно да им подарите љубов и среќа на сите кои ви значат.

За сите девојки и жени кои ме следат тука, на овој Galentine’s Day, ви подарувам два бесплатни темплејти за грижа и љубов кон себеси кои може да си ги превземете директно од тука.

Овој образец е еден вид на игра/бинго преку која се предизвикувате себеси да бидете подобра верзија од себе секој ден.

За да го преземете образецот во PDF формат кликнете на копчето „Додај во кошничка“ и ќе може да го преземете БЕСПЛАТНО штом ја пополнете формата за нарачка – ова е стандардна процедура, нема да ви биде наплатено ништо за преземањето.
Штом кликнете направи нарачка ќе Ви се појави копче на кое може да го преземете образецот БЕСПЛАТНО.

Исто така ќе добиете и потврден email со линк за преземање на образецот.

Galentine’s Day, it’s only the best day of the year: ladies celebrating ladies. Оваа година на Св. Трифун и Денот на Вљубените најпрво посветете си внимание и љубов на себеси, за да може соодветно да им подарите љубов и среќа на сите кои ви значат.

За сите девојки и жени кои ме следат тука, на овој Galentine’s Day, ви подарувам два бесплатни темплејти за грижа и љубов кон себеси кои може да си ги превземете директно од тука.

Овој образец е еден вид на игра/бинго преку која се предизвикувате себеси да бидете подобра верзија од себе секој ден.

За да го преземете образецот во PDF формат кликнете на копчето „Додај во кошничка“ и ќе може да го преземете БЕСПЛАТНО штом ја пополнете формата за нарачка – ова е стандардна процедура, нема да ви биде наплатено ништо за преземањето.
Штом кликнете направи нарачка ќе Ви се појави копче на кое може да го преземете образецот БЕСПЛАТНО.

Исто така ќе добиете и потврден email со линк за преземање на образецот.

Shopping Cart
Scroll to Top