ФЕМКАСТ Разговор со Рашела Мизрахи

Добредојдовте во уште една епизода на ФЕМКАСТ, моето име е Илина Пејоска Затуроски, а моја гостинка во оваа епизода е пратеничката во Собрание на Република Македонија, Рашела Мизрахи, биохемичарка по професија со импресивно високо образование, поранешна Министерка за труд и социјална политика, како и членка на ИК на ВМРО-ДПМНЕ. Со Рашела разговараме на теми кои се од интерес на сите во општеството со посебно внимание на улогата на жените политичарки во уредување на модерното македонско општество.

Феноменална, успешна Македонска жена со импресивно образование, жена која остава свој печат во модерната Македонска политика.

Следи ја Рашела на следните линкови: Instagram | Facebook

За да ја преслушате целата епизода, кликнете на копчето play:

[anchor_episodes]

За да бидете во тек со сите нови епизоди на ФЕМКАСТ, кликнете на копчето subscribe на: Apple Podcasts, Google Podcasts или Spotify.

Shopping Cart
Scroll to Top