ФЕМКАСТ: Разговор со Дафина Стојаноска

ЗАБЕЛЕШКА: оваа епизода е дел од серијата епизоди кои се посветени на жените кандидатки за пратенички на овогодинешните парламентарни избори во Македонија, како и на поранешни истакнати функционерки и политичарки.

Добредојдовте во нова ФЕМКАСТ епизода! Во оваа епизода ми е чест да ја имаме Дафина Стојаноска како моја специјална гостинка. Дафина е истакната личност во Македонската политика, која моментално ја извршува функцијата пратеник во македонскиот парламент. Таа е посветен член на партијата ВМРО-ДПМНЕ и има значајна позиција како носителка на листа во Изборна Единица 6 за претстојните парламентарни избори. Со своето богато искуство и согледувања, Дафина носи непроценливи перспективи за политичкиот пејсаж и актуелните прашања со кои се соочува Македонија. Ајде да истражуваме во нејзиното патување, гледишта и аспирации за иднината, како и да дозанеме повеќе за програмата на ВМРО-ДПМНЕ за овие избори.

За да ја преслушате целата епизода, кликнете на копчето PLAY подолу:

Shopping Cart
Scroll to Top