ФЕМКАСТ Разговор со Маја Атанасоска

Добредојдовте во уште една епизода на ФЕМКАСТ, моето име е Илина Пејоска Затуроски, а моја гостинка во оваа епизода е Маја Атанасоска. Маја е моја колешка по професија, работи како UI/UX Designer, а посебно е позната по нејзиниот едукативен вебсајт и јутуб канал со име Перкалус дизајн. За да ја преслушате целата епизода, кликнете на […]

ФЕМКАСТ Разговор со Маја Атанасоска Read More »