ФЕМИТИКА ПОДКАСТ: Последиците и лекциите од случајот „Јавна соба“ со Емилија Попоска

Во оваа епизода на ФЕМКАСТ заедно со мојата гостинка, Емилија Попоска, дискутираме за последиците кои ги предизвика и допрва ќе ги предизвикува случајот „Јавна соба“. Кои се лекциите кои ги научивме и кои допрва ќе ги учиме? Како да го смениме менталитетот на нашето општество и да го научиме на емпатија и сочувство со жртвите? […]

ФЕМИТИКА ПОДКАСТ: Последиците и лекциите од случајот „Јавна соба“ со Емилија Попоска Read More »