ФЕМКАСТ Разговор со Фросина Божиноска

Добредојдовте во последната #ФЕМКАСТ епизода за оваа сезона (со гостинка), а во неа гостува Фросина Божиноска, специјалист по маркетинг и мајка на две деца. Со Фросина разговараме за нејзината работа, една жешка тема која ја отворив неодамна – инфлуенсерски маркетинг – и се разбира за мајчинството, посебно за токсичната заедница на „најмајки“ на Инстаграм и чувствата на […]

ФЕМКАСТ Разговор со Фросина Божиноска Read More »