организација

БЕСПЛАТНИ ОБРАСЦИ: Happy Galentine’s Day!

Galentine’s Day, it’s only the best day of the year: ladies celebrating ladies. Оваа година на Св. Трифун и Денот на Вљубените најпрво посветете си внимание и љубов на себеси, за да може соодветно да им подарите љубов и среќа на сите кои ви значат. За сите девојки и жени кои ме следат тука, на […]

БЕСПЛАТНИ ОБРАСЦИ: Happy Galentine’s Day! Read More »

БЕСПЛАТЕН ТЕМПЛЕЈТ: Со организација на денот до поквалитетен живот

Честопати кога гледам или слушам други успешни жени како зборуваат за навиките или рутините кои им го променале животот, доаѓам до истиот заклучок: сите применуваат организација на денот. И тоа часовна организација. Секој дел од денот им е испланиран и точно знаат каде го трошат времето и колку слободно време им останува за себе или

БЕСПЛАТЕН ТЕМПЛЕЈТ: Со организација на денот до поквалитетен живот Read More »

Shopping Cart
Scroll to Top