Олга Рајчиќ

ФЕМКАСТ Разговор со Ксенија Николова и Олга Рајчиќ

Добредојдовте во уште една епизода на ФЕМКАСТ, моето име е Илина Пејоска Затуроски, а мои гостинки во оваа епизода се Ксенија Николова и Олга Рајчиќ, организаторки на форумот „Ние, Хероините“. Ксенија Николова е успешна Македонска авторка, основачка на Better Women Better World, Олга Рајчиќ е основачка на Challenger. Пријавете се за учество на настанот на

ФЕМКАСТ Разговор со Ксенија Николова и Олга Рајчиќ Read More »

Shopping Cart
Scroll to Top