ФЕМИТИКА ПОДКАСТ: Зајакнување на женското претприемништво

Во оваа епизода на ФЕМКАСТ заедно со моите гостинки, Ивана Китановска, основачка на KTN mini; Моника Зец, основачка на детскиот бренд Kids&Co и Мери Амбросова, инфлуенсерка и основачка на Moja Fitness MAMA зборуваме за зајакнување на женското претприемништво во Македонија. Оваа подкаст епизода е достапна и како панел дискусија која се емитуваше во живо на […]

ФЕМИТИКА ПОДКАСТ: Зајакнување на женското претприемништво Read More »