ФЕМИТИКА ПОДКАСТ: Добрите пракси и потенцијалната вредност на канцелариите за комуникација со граѓаните во стремежот на канализирање на народниот глас во рамки на парламентарната демократија

Оваа епизода на ФЕМКАСТ е презентирана од поранешната пратеничка од редовите на ВМРО-ДПМНЕ, Лилјана Затуроска. Во оваа епизода разговараме за значењето на пратеничките канцеларии и нивната улога во комуникацијата со граѓаните. Да се биде јавна личност не само што претпоставува голем број внимателно пресметани чекори и акции, туку претпостаува и создавање приказна, имиџ и содржина, […]

ФЕМИТИКА ПОДКАСТ: Добрите пракси и потенцијалната вредност на канцелариите за комуникација со граѓаните во стремежот на канализирање на народниот глас во рамки на парламентарната демократија Read More »