ФЕМКАСТ Разговор со Катерина Климовска

Добредојдовте во уште една епизода на ФЕМКАСТ, моето име е Илина Пејоска Затуроски, а моја гостинка во оваа епизода на ФЕМКАСТ е Катерина Климовска, основачка на accelera.mk и претседателка на @ivanov_school_of_leaders. Со Кате разговаравме за мисијата на нејзиниот старт-ап, какви можности нуди за занаетчиите од сите области во Македонија и како истите да аплицираат за учество во платформата. […]

ФЕМКАСТ Разговор со Катерина Климовска Read More »