Кариера на женски начин

ФЕМИТИКА ПОДКАСТ: Конкуренцијата како здрава мотивација

Во оваа епизода на ФЕМКАСТ зборуваме за како македонските жени ја доживуваат конкуренцијата и како може да ја искористиме нашата конкуренција како инспирација и мотивација за подобрување на себеси наместо како причина за страв од неуспех. Зошто е важно жените да се поддржуваат една со друга? Како да излеземе од кругот на зависта и љубомората […]

ФЕМИТИКА ПОДКАСТ: Конкуренцијата како здрава мотивација Read More »

ФЕМИТИКА ПОДКАСТ: Добрите пракси и потенцијалната вредност на канцелариите за комуникација со граѓаните во стремежот на канализирање на народниот глас во рамки на парламентарната демократија

Оваа епизода на ФЕМКАСТ е презентирана од поранешната пратеничка од редовите на ВМРО-ДПМНЕ, Лилјана Затуроска. Во оваа епизода разговараме за значењето на пратеничките канцеларии и нивната улога во комуникацијата со граѓаните. Да се биде јавна личност не само што претпоставува голем број внимателно пресметани чекори и акции, туку претпостаува и создавање приказна, имиџ и содржина,

ФЕМИТИКА ПОДКАСТ: Добрите пракси и потенцијалната вредност на канцелариите за комуникација со граѓаните во стремежот на канализирање на народниот глас во рамки на парламентарната демократија Read More »

фемитика

ФЕМИТИКА ПОДКАСТ: Храброст или совршенство до конечно исполнување на Вашите цели

Од неодамна започнавме со нашиот подкаст кој за почеток е достапен на неколку платформи и тоа: Apple Podcasts, Google Podcasts и Spotify. Доколку Ви се допаѓаат темите за кои зборуваме и објавуваме на femitika.mk, кликнете subscribe на било која од овие платформи каде што е достапен нашиот подкаст. Во нашата прва епизода на ФЕМКАСТ зборуваме

ФЕМИТИКА ПОДКАСТ: Храброст или совршенство до конечно исполнување на Вашите цели Read More »

Shopping Cart
Scroll to Top