GEW: Млади, успешни, амбициозни жени претприемачи и нивните совети за успех

Со огромно задоволство ја прифатив поканата од Ivanov School of Leaders – Alumni Association (ISLAA) за учество како панелистка на нивниот настан во рамките на Global Entrepreneurship Week Macedonia 2021 на темата посветена на жените во претприемништвото – “Млади, успешни, амбициозни жени претприемачи и нивните совети за успех”. Со моите соговорнички имавме плодна дискусија за […]

GEW: Млади, успешни, амбициозни жени претприемачи и нивните совети за успех Read More »