жени лидерки

БЕСПЛАТНИ ОБРАСЦИ: Happy Galentine’s Day!

Galentine’s Day, it’s only the best day of the year: ladies celebrating ladies. Оваа година на Св. Трифун и Денот на Вљубените најпрво посветете си внимание и љубов на себеси, за да може соодветно да им подарите љубов и среќа на сите кои ви значат. За сите девојки и жени кои ме следат тука, на […]

БЕСПЛАТНИ ОБРАСЦИ: Happy Galentine’s Day! Read More »

БЕСПЛАТЕН ТЕМПЛЕЈТ: Со организација на денот до поквалитетен живот

Честопати кога гледам или слушам други успешни жени како зборуваат за навиките или рутините кои им го променале животот, доаѓам до истиот заклучок: сите применуваат организација на денот. И тоа часовна организација. Секој дел од денот им е испланиран и точно знаат каде го трошат времето и колку слободно време им останува за себе или

БЕСПЛАТЕН ТЕМПЛЕЈТ: Со организација на денот до поквалитетен живот Read More »

Панел дискусија: “Empowering Women Leaders in Macedonia” во организација на ОМД

Денес ќе се одржи панел дискусија во организација на Обединета Македонска Дијаспора (ОМД) со наслов “Empowering Women Leaders in Macedonia”. Настанот ќе се пренесува во живо на официјалната Facebook страна на ОМД и може да го пратат сите кои се заинтересирани за оваа тема и сакаат да придонесаѕ во зајакнувањето на жените лидерки во Македонија.

Панел дискусија: “Empowering Women Leaders in Macedonia” во организација на ОМД Read More »

Shopping Cart
Scroll to Top