ФЕМКАСТ Разговор со Даниела Здравковска Митрев

Добредојдовте во уште една епизода на ФЕМКАСТ, моето име е Илина Пејоска Затуроски, а моја гостинка во оваа епизода е Даниела Здравковска Митрев, Магистер по Бизнис Администрација, која воедно е и полиглот и по професија е професор по италијански јазик, меѓутоа подолго време работи во информатичкиот сектор, претходно како Quality Analyst, а сега како Бизнис […]

ФЕМКАСТ Разговор со Даниела Здравковска Митрев Read More »