ФЕМКАСТ Разговор со Адријана Ристовска Анѓелкоски

Добредојдовте во уште една епизода на ФЕМКАСТ, моето име е Илина Пејоска Затуроски, а моја гостинка во оваа епизода е Адријана Ристовска Анѓелкоски или попозната како @just_adri. Адријана е млада Македонска жена која живее во Сопот, Полска по потекло од Гостивар, а моментално работи како фриленс дизајнер на UpWork. Во оваа епизода ќе поразговараме за нејзиниот […]

ФЕМКАСТ Разговор со Адријана Ристовска Анѓелкоски Read More »