Актуелно

Подкасти на Македонски јазик

На Македонија и недостига подкаст култура, тоа значи дека немаме голем број на подкасти, но немаме ни слушатели. Подкаст културата во Македонија допрва ќе расте и развива со оглед на тоа дека подкастите како медиуми стануваат се поактуелни. Достапноста и недоволната промоција се најверојатно најголемиот проблем што луѓето не се запознаени со македонските подкасти. Минатата […]

Подкасти на Македонски јазик Read More »

Панел дискусија: “Empowering Women Leaders in Macedonia” во организација на ОМД

Денес ќе се одржи панел дискусија во организација на Обединета Македонска Дијаспора (ОМД) со наслов “Empowering Women Leaders in Macedonia”. Настанот ќе се пренесува во живо на официјалната Facebook страна на ОМД и може да го пратат сите кои се заинтересирани за оваа тема и сакаат да придонесаѕ во зајакнувањето на жените лидерки во Македонија.

Панел дискусија: “Empowering Women Leaders in Macedonia” во организација на ОМД Read More »

Shopping Cart
Scroll to Top