ФЕМКАСТ Разговор со Маја Атанасоска

Добредојдовте во уште една епизода на ФЕМКАСТ, моето име е Илина Пејоска Затуроски, а моја гостинка во оваа епизода е Маја Атанасоска. Маја е моја колешка по професија, работи како UI/UX Designer, а посебно е позната по нејзиниот едукативен вебсајт и јутуб канал со име Перкалус дизајн.

За да ја преслушате целата епизода, кликнете на копчето play веднаш до името на епизодата:

[anchor_episodes]

За да бидете во тек со сите нови епизоди на ФЕМКАСТ, кликнете на копчето subscribe на: Anchor, Apple Podcasts, Google Podcasts или Spotify.

Shopping Cart
Scroll to Top