ФЕМКАСТ Разговор со Ксенија Николова и Олга Рајчиќ

Добредојдовте во уште една епизода на ФЕМКАСТ, моето име е Илина Пејоска Затуроски, а мои гостинки во оваа епизода се Ксенија Николова и Олга Рајчиќ, организаторки на форумот „Ние, Хероините“. Ксенија Николова е успешна Македонска авторка, основачка на Better Women Better World, Олга Рајчиќ е основачка на Challenger.

Пријавете се за учество на настанот на следниот линк: https://betterwomenbetterworld.com/calendar/nie-heroinite

За да ја преслушате целата епизода, кликнете на копчето play веднаш до името на епизодата:

За да бидете во тек со сите нови епизоди на ФЕМКАСТ, кликнете на копчето subscribe на: Anchor, Apple Podcasts, Google Podcasts или Spotify.

Shopping Cart
Scroll to Top