ФЕМКАСТ Разговор со Катерина Климовска

Добредојдовте во уште една епизода на ФЕМКАСТ, моето име е Илина Пејоска Затуроски, а моја гостинка во оваа епизода на ФЕМКАСТ е Катерина Климовска, основачка на accelera.mk и претседателка на @ivanov_school_of_leaders. Со Кате разговаравме за мисијата на нејзиниот старт-ап, какви можности нуди за занаетчиите од сите области во Македонија и како истите да аплицираат за учество во платформата. Разговаравме и за нејзиниот ангажман како претседателка на ИСЛАА, настаните кои ќе ги организираат за младите во земјата и секако следната Школа за млади лидери.


Сите заинтересирани кои се занимаваат со занаетчиство како легален бизнис може да ги контактираат Кате и нејзиниот тим преку следните email адреси: info@accelera.mk accelera.islaa@gmail.com

За да ја преслушате целата епизода, кликнете на копчето play:

[anchor_episodes]

За да бидете во тек со сите нови епизоди на ФЕМКАСТ, кликнете на копчето subscribe на: Anchor, Apple Podcasts, Google Podcasts или Spotify.

Shopping Cart
Scroll to Top