ФЕМКАСТ Разговор со Даниела Здравковска Митрев

Добредојдовте во уште една епизода на ФЕМКАСТ, моето име е Илина Пејоска Затуроски, а моја гостинка во оваа епизода е Даниела Здравковска Митрев, Магистер по Бизнис Администрација, која воедно е и полиглот и по професија е професор по италијански јазик, меѓутоа подолго време работи во информатичкиот сектор, претходно како Quality Analyst, а сега како Бизнис Аналист.

За да ја преслушате целата епизода, кликнете на копчето play:

[anchor_episodes]

За да бидете во тек со сите нови епизоди на ФЕМКАСТ, кликнете на копчето subscribe на: Anchor, Apple Podcasts, Google Podcasts или Spotify.

Shopping Cart
Scroll to Top