ФЕМКАСТ Разговор со Адријана Ристовска Анѓелкоски

Добредојдовте во уште една епизода на ФЕМКАСТ, моето име е Илина Пејоска Затуроски, а моја гостинка во оваа епизода е Адријана Ристовска Анѓелкоски или попозната како @just_adri. Адријана е млада Македонска жена која живее во Сопот, Полска по потекло од Гостивар, а моментално работи како фриленс дизајнер на UpWork. Во оваа епизода ќе поразговараме за нејзиниот успешен Инстаграм профил, нејзините вебинари за UpWork преку кои споделува знаење и трикови со сите кои сакаат да работаат фриленс, за нејзиниот планер за благодарност и нејзините идни планови.

Адри неодамна издаде и книга со совети и трикови за работа на UpWork, прва од тој тип на македонски јазик. Книгата може да ја порачате директно преку нејзиниот инстаграм профил, достапна е во електронска и печатена верзија.

За да ја преслушате целата епизода, кликнете на копчето play:

[anchor_episodes]

За да бидете во тек со сите нови епизоди на ФЕМКАСТ, кликнете на копчето subscribe на: Anchor, Apple Podcasts, Google Podcasts или Spotify.

Shopping Cart
Scroll to Top