фемитика

ФЕМИТИКА ПОДКАСТ: Храброст или совршенство до конечно исполнување на Вашите цели

Од неодамна започнавме со нашиот подкаст кој за почеток е достапен на неколку платформи и тоа: Apple Podcasts, Google Podcasts и Spotify. Доколку Ви се допаѓаат темите за кои зборуваме и објавуваме на femitika.mk, кликнете subscribe на било која од овие платформи каде што е достапен нашиот подкаст.

Во нашата прва епизода на ФЕМКАСТ зборуваме за храброста и што е потребно да стигнете до тоа да водите живот целосно ослободени од синџирите на совршенството и постојаното задоволување на нечии туѓи идеи за Вас, Вашиот живот и Вашата кариера.
Сакате поуспешно да се справите со предизвиците на работа?
Сакате да започнете сопствен бизнис?
Сакате да ги исполните своите соништа?
Заборавете на постојаната потрага по совршенството и пронајдете ја храброста со која ќе ги постигнете сите Ваши цели и амбиции во кариерата и животот.

За да ја преслушате целата епизода, кликнете на копчето play:

[anchor_episodes]

За да бидете во тек со сите нови епизоди на ФЕМКАСТ, кликнете на копчето follow.

Shopping Cart
Scroll to Top