ФЕМИТИКА ПОДКАСТ: Конкуренцијата како здрава мотивација

Во оваа епизода на ФЕМКАСТ зборуваме за како македонските жени ја доживуваат конкуренцијата и како може да ја искористиме нашата конкуренција како инспирација и мотивација за подобрување на себеси наместо како причина за страв од неуспех.

Зошто е важно жените да се поддржуваат една со друга?

Како да излеземе од кругот на зависта и љубомората и да се обединеме и да навиваме една за друга?

Зошто се плашиме од конкуренцијата и како да го надминеме тоа?

Зошто е важно поддршката да биде искрена и реална, а не со скриени намери?

За да ја преслушате целата епизода, кликнете на копчето play:

[anchor_episodes]

За да бидете во тек со сите нови епизоди на ФЕМКАСТ, кликнете на копчето follow.

Shopping Cart
Scroll to Top