Достава

Доставата изнесува 150 денари. Истата се врши низ целата територија на Република Македонија секој работен и пристигнува за 1 до 3 работни дена од денот на нарачката.

Пред да се достави пратката, доставувачот е должен да Ве исконтактира на дадениот телефонски број за да Ве извести за доставата и да се договорите за времето и местото.

Пратките на BEBEBOX се уредно и безбедно спакувани се со цел да се заштитат од било какви оштетувања. Доколку забележите било какви оштетувања и неправилности, веднаш контактирајте нѐ на е-маил адреса femitika@femitika.mk или во порака на социјалните мрежи Facebook и Instagram.

Shopping Cart
Scroll to Top