Гостинки

GEW: Млади, успешни, амбициозни жени претприемачи и нивните совети за успех

Со огромно задоволство ја прифатив поканата од Ivanov School of Leaders – Alumni Association (ISLAA) за учество како панелистка на нивниот настан во рамките на Global Entrepreneurship Week Macedonia 2021 на темата посветена на жените во претприемништвото – “Млади, успешни, амбициозни жени претприемачи и нивните совети за успех”. Со моите соговорнички имавме плодна дискусија за […]

GEW: Млади, успешни, амбициозни жени претприемачи и нивните совети за успех Read More »

Панел дискусија: “Empowering Women Leaders in Macedonia” во организација на ОМД

Денес ќе се одржи панел дискусија во организација на Обединета Македонска Дијаспора (ОМД) со наслов “Empowering Women Leaders in Macedonia”. Настанот ќе се пренесува во живо на официјалната Facebook страна на ОМД и може да го пратат сите кои се заинтересирани за оваа тема и сакаат да придонесаѕ во зајакнувањето на жените лидерки во Македонија.

Панел дискусија: “Empowering Women Leaders in Macedonia” во организација на ОМД Read More »

Shopping Cart
Scroll to Top