,

ПРИБОР ЗА ЈАДЕЊЕ – ЈАБОЛЧЕ

600,00 ден

Силиконски прибор за јадење, кој вклучува вилушка и лажичка, изработени од мек силикон и дрвена дршка, нетоксични материјали, соодветно за конзумирање на храна од најмала возраст.

Лесно за одржување, издржува високи температури и може да се пере во машина за миење садови, рачно миење или едноставно да се пребрише со влажна крпа.

100% безбедно за користење, одобрено од Агенција за храна и ветеринарство (АХВ) на Р. С. Македонија.

  • БЕЗ ЛАТЕКС
  • БЕЗ ФТАЛАТИ
  • БЕЗ BPA
  • БЕЗ PVC

Поседува безбедносни сертификати CE – EN 14372 – EN 71-1

Availability: 4 in stock

Силиконски прибор за јадење, кој вклучува вилушка и лажичка, изработени од мек силикон и дрвена дршка, нетоксични материјали, соодветно за конзумирање на храна од најмала возраст.

Лесно за одржување, издржува високи температури и може да се пере во машина за миење садови, рачно миење или едноставно да се пребрише со влажна крпа.

100% безбедно за користење, одобрено од Агенција за храна и ветеринарство (АХВ) на Р. С. Македонија.

  • БЕЗ ЛАТЕКС
  • БЕЗ ФТАЛАТИ
  • БЕЗ BPA
  • БЕЗ PVC

Поседува безбедносни сертификати CE – EN 14372 – EN 71-1

Боја

Сенф

Shopping Cart
Scroll to Top