, ,

Тафи Џебно Другарче™ | ФАБУЛА™

200,00 ден

Другарчиња, другарчиња, имаме нови другарчиња во нашиот свет на ФАБУЛА™! Ајде да ги запознаеме.

Ова е Тафи, девојчето цветче со зајачки уши, нејзината омилена боја е розева и сака да си скока наоколу и да собира разни цвеќенца.

Тафи доаѓа спакувана во сопствена автентична кутија и е дел од ФАБУЛА.

Availability: 5 in stock

Другарчиња, другарчиња, имаме нови другарчиња во нашиот свет на ФАБУЛА™! Ајде да ги запознаеме.

Ова е Тафи, девојчето цветче со зајачки уши, нејзината омилена боја е розева и сака да си скока наоколу и да собира разни цвеќенца.

Тафи доаѓа спакувана во сопствена автентична кутија и е дел од ФАБУЛА.

Shopping Cart
Scroll to Top