,

Новогодишно Венче – Златна

150,00 ден

Оваа празнична сезона ги имаме најслатките аксесоари за најслатките девојчиња: новогодишно венче во форма на еленче во златна боја.

Материјал: метал и текстил

Availability: 6 in stock

Оваа празнична сезона ги имаме најслатките аксесоари за најслатките девојчиња: новогодишно венче во форма на еленче во златна боја.

Материјал: метал и текстил

Shopping Cart
Scroll to Top