Зајачето Питер кошничка за јајца

120,00 ден

Кошничка за јајца со Зајачето Питер. Комбинирајте ја со една од книгите на Беатрикс Потер за Зајачето Питер за да направите совршен Велигденски подарок.

Availability: 3 in stock

Кошничка за јајца со Зајачето Питер. Комбинирајте ја со една од книгите на Беатрикс Потер за Зајачето Питер за да направите совршен Велигденски подарок.

Материјал: чоја

Shopping Cart
Scroll to Top