,

Влошки за доење за повеќекратна употреба | NATURAL (10 парчиња)

600,00 ден

Нашите влошки за доење се нежни и обезбедуваат заштита од неочекувано истекување на млеко, направени се за повеќекратно користење. Доаѓаат во пакување од 10 и можат да се упптребуваат повеќекратно, само исперете ги после употреба. Тие се меки и удобни, со рамномерна дебелина низ влошката и ѝ овозможуваат на кожата да дише. Внатрешната облога е изработена од бамбусов памучен фротир, 2 внатрешни слоја ултра-апсорбирачки микрофибер, а надворешниот материјал е 100% полиестер и водоотпорен за да бидете суви и удобни. Жени кои имаат поголем проток на млеко, ве молиме понесете дополнителен сет на влошки за доење за да ги смените по 4-6 часа. Тие се доволно тенки за да бидат дискретни и незабележителни низ облеката, но доволно апсорбирачки за да бидете спокојни.

Availability: 1 in stock

Нашите влошки за доење се нежни и обезбедуваат заштита од неочекувано истекување на млеко, направени се за повеќекратно користење. Доаѓаат во пакување од 10 и можат да се упптребуваат повеќекратно, само исперете ги после употреба. Тие се меки и удобни, со рамномерна дебелина низ влошката и ѝ овозможуваат на кожата да дише. Внатрешната облога е изработена од бамбусов памучен фротир, 2 внатрешни слоја ултра-апсорбирачки микрофибер, а надворешниот материјал е 100% полиестер и водоотпорен за да бидете суви и удобни. Жени кои имаат поголем проток на млеко, ве молиме понесете дополнителен сет на влошки за доење за да ги смените по 4-6 часа. Тие се доволно тенки за да бидат дискретни и незабележителни низ облеката, но доволно апсорбирачки за да бидете спокојни.

Shopping Cart
Scroll to Top