, ,

GAMARDE Детска крема со заштитен фактор 50 (100 ml)

1.900,00 ден

Висока заштита за тело и лице за бебиња
Gamarde Baby High Protection Sun Fluid SPF50, базиран на 100% минерални филтри, без хемиски филтри, ја штити чувствителната кожа на вашите деца. Неговата невидлива текстура не остава бели траги. 100% од природно потекло и без синтетички конзерванси. Веганска формулација

Погоден за: бебешка кожа, чувствителна кожа, сите типови кожа

Availability: 4 in stock

Висока заштита за тело и лице за бебиња
Gamarde Baby High Protection Sun Fluid SPF50, базиран на 100% минерални филтри, без хемиски филтри, ја штити чувствителната кожа на вашите деца. Неговата невидлива текстура не остава бели траги. 100% од природно потекло и без синтетички конзерванси. Веганска формулација

Погоден за: бебешка кожа, чувствителна кожа, сите типови кожа

Shopping Cart
Scroll to Top