АЖУРИРАЧКА ПОКАНА ЗА РОДЕНДЕН – ЏУНГЛА

200,00 ден

НАПОМЕНА: Печатењето не е вклучено во овој вид на дигитален производ! Тоа значи дека го купувате само дизајнот и може да го ажурирате и потоа да го печатете сами. Не е дозволено препродажба на овој производ!

Среќен роденден! 🎉 Овој прекрасен дизајн во стилот на џунгла е одличен за најголемата роденденска авантура на вашето детенце.
Со купување на овој дигитален дизајн може да ја ажурирате поканата онлајн и да го менувате текстот и дизајнот според Вашата желба и замисла. Потоа може да ја испратите дигитално до Вашите гости или да ја испечатите.

100% може да се уредува со помош на бесплатен акаунт на Canva – супер едноставен пристап за професионален изглед, дури и ако немате никакво искуство со алатки за дизајн.

Линкот до дизајнот го добивате на Вашата email адреса откако ќе ја извршите уплатата. Потоа само треба да се логирате или да креирате акаунт на Canva.

 

Category:

НАПОМЕНА: Печатењето не е вклучено во овој вид на дигитален производ! Тоа значи дека го купувате само дизајнот и може да го ажурирате и потоа да го печатите сами. Не е дозволено препродажба на овој производ!

Среќен роденден! 🎉 Овој прекрасен дизајн во стилот на џунгла е одличен за најголемата роденденска авантура на вашето детенце.
Со купување на овој дигитален дизајн може да ја ажурирате поканата онлајн и да го менувате текстот и дизајнот според Вашата желба и замисла. Потоа може да ја испратите дигитално до Вашите гости или да ја испечатите.

Линкот до дизајнот го добивате на Вашата email адреса откако ќе ја извршите уплатата.

 

 

Shopping Cart
Scroll to Top