BLW СИЛИКОНСКИ ПРИБОР ЗА ЈАДЕЊЕ – ЦРЕША

600,00 ден

Запознајте го бебето со светот на самостојното хранење и приборот за јадење со овој сет од почетни лажици. Изработени од 100% мек силикон, безбеден за храна, нежен за непцата. Овој прибор е двостран и да расте заедно со бебето: едната страна е наменета за потопување во пире или меки кашички, а другата за стандардно јадење. Силиконските лажици се со идеална големина за бебето да ги започне движењата за самостојно хранење додека е под надзор на родител или старател.

Силиконски прибор за јадење, кој вклучува две лажички од кои едната е со специјална намена за бебиња кои започнуваат со исхрана, изработени од мек силикон, нетоксични материјали, соодветно за конзумирање на храна од најмала возраст и одлични за бебиња кои се хранат според BLW методот.

Лесно за одржување, издржува високи температури и може да се пере во машина за миење садови, рачно миење или едноставно да се пребрише со влажна крпа.

100% безбедно за користење, одобрено од Агенција за храна и ветеринарство (АХВ) на Р. С. Македонија.

  • БЕЗ ЛАТЕКС
  • БЕЗ ФТАЛАТИ
  • БЕЗ BPA
  • БЕЗ PVC

Поседува безбедносни сертификати CE – EN 14372 – EN 71-1

Out of stock

Запознајте го бебето со светот на самостојното хранење и приборот за јадење со овој сет од почетни лажици. Изработени од 100% мек силикон, безбеден за храна, нежен за непцата. Овој прибор е двостран и да расте заедно со бебето: едната страна е наменета за потопување во пире или меки кашички, а другата за стандардно јадење. Силиконските лажици се со идеална големина за бебето да ги започне движењата за самостојно хранење додека е под надзор на родител или старател.

Силиконски прибор за јадење, кој вклучува две лажички од кои едната е со специјална намена за бебиња кои започнуваат со исхрана, изработени од мек силикон, нетоксични материјали, соодветно за конзумирање на храна од најмала возраст и одлични за бебиња кои се хранат според BLW методот.

Лесно за одржување, издржува високи температури и може да се пере во машина за миење садови, рачно миење или едноставно да се пребрише со влажна крпа.

100% безбедно за користење, одобрено од Агенција за храна и ветеринарство (АХВ) на Р. С. Македонија.

  • БЕЗ ЛАТЕКС
  • БЕЗ ФТАЛАТИ
  • БЕЗ BPA
  • БЕЗ PVC

Поседува безбедносни сертификати CE – EN 14372 – EN 71-1

Боја

Сенф

Shopping Cart
Scroll to Top