BEBEBOX СИЛИКОНСКО ЛИГАВЧЕ – ЉУБИЧИЦА

670,00 ден

BEBEBOX оригинално силиконско лигавче, изработено од мек силиконски материјал за храна.

100% безбедно за користење, одобрено од Агенција за храна и ветеринарство (АХВ) на Р. С. Македонија.

Лесно за одржување, издржува високи температури и може да се пере во машина за миење садови, рачно миење или едноставно да се пребрише со влажна крпа.

  • БЕЗ ЛАТЕКС
  • БЕЗ ФТАЛАТИ
  • БЕЗ BPA
  • БЕЗ PVC

Поседува безбедносни сертификати CE – EN 14372 – EN 71-1

Availability: 2 in stock

BEBEBOX оригинално силиконско лигавче, изработено од мек силиконски материјал за храна.

100% безбедно за користење, одобрено од Агенција за храна и ветеринарство (АХВ) на Р. С. Македонија.

Лесно за одржување, издржува високи температури и може да се пере во машина за миење садови, рачно миење или едноставно да се пребрише со влажна крпа.

  • БЕЗ ЛАТЕКС
  • БЕЗ ФТАЛАТИ
  • БЕЗ BPA
  • БЕЗ PVC

Поседува безбедносни сертификати CE – EN 14372 – EN 71-1

Боја

Сенф

Shopping Cart
Scroll to Top